Tips för magiska upplevelser


När ska du boka en magiker?
När du vill ha underhållning med det magiska som är utöver det vanliga! Det finns många tillfällen, då en magiker och trollkarl kan skapa en förtrollande show:

Svensexa och möhippa

Tänk dig att kunna överraska den blivande bruden eller brudgummen med en show av en magiker eller trollkarl som kan skapa minnesvärda ögonblick från både den tid som singel och framtida ögonblick som gift?

Bröllop

Festen i samband med bröllopet är viktig för brudparet – med magisk underhållning går det att skapa en oförglömlig bröllopsfest och med hjälp av en magiker går det att skapa minnesvärda upplevelser

Födelsedagar

Oavsett om du fyller jämnt (25, 40 eller 50 år) eller vill skapa något utöver det vanliga, är en magiker och trollkarl ett välkommet inslag för födelsedagen. Vem vill inte trolla fram en magisk upplevelse på födelsedagsfesten?

Personalfester

Att skapa en bra sammanhållning på företaget är viktigt och med gemensamma minnen kan ni få en bättre team-buidning på ert företag. Låt en magiker och trollkarl vara den som skapar grunden för ett bra företagsklimat.

Events

Låt kunderna komma i håg ert företag – med riktigt bra magiska trollkonster kan ni fånga upp era kunder under avslappnande former och nå ut ert budskap på ett lätt och naturligt sätt.