Magiker och trollkarlar

En magisk underhållning och föreställning ska vara minnesvärd även när en går ut från showen! En magiker kan underhålla upp till en nivå som förväntas av magikern, men inte mer än så. En professionell magiker underhåller upp till en nivå som förväntas av magikern och mer än så – en show ska ge ett mervärde för publiken, oavsett om det är ett internt företagsevent eller ett öppet och publikt event.

För att kunna underhålla och fånga sin publik med en magisk inlevelse,krävs det mycket praktisk övning och en naturlig begåvning att fånga publikens intresse redan från början. Visst går det att bli magiker genom olika magiskolor, men det ligger ofta i sakens natur att du besitter en fallenhet av att vara magiker, när du gör trolleri och  tricks som uppskattas och förgylls i en magisk underhållning.

Boka magi presenterar flera magiker, tillika trollkarlar och illusionister, som är professionella och kvalitativa för en underhållande och magisk show. Våra magiker har förutsättningar att underhålla både på scen inför en stor publik, vid mingel och trolleri vid mindre grupper som exempelvis vid brudparets bord på bröllopet. Det möjliggör att ni har möjlighet att boka en trollkarl som kan uppträda både vid privata tillställningar, som bröllop och 50-årsfester, och företagsevent, som jubileum och kundträffar.

  • Seth Engström
    Känd från bland annat Talang och är den ende artist som fått uppträda när kungen fyllde 65 år. Uppträder gärna på både scen, vid mingel och i mindre grupper.
  • Daniel Samuelsson
    Känd från bland annat Talang och medverkat i olika TV-program. Uppträder gärna i olika koalitioner, antingen ensam eller tillsammans med sin showgrupp.
  • Simon Tedenvall
    Uppskattad magiker som kan få publiken att bli förbluffade och förvånade. Uppträder gärna vid mingel och i mindre grupper.